0

AULAMAGNA

In order to preserve the University park’s continuity, the aula was constructed beneath the ground level but not quite underground, setting the indoor space in communication with the garden The roof of the hall is paved, transforming it into a square surrounded by trees.

і і ЧНЛЯ*О2>»6і4Іі! і03іі«Л’і:Пі=аічП. і.Я! І1й

The platform roof is composed of a center formed by «wo opposing structures, offering a protective roof lor the bus stop and on the south front, connection to the parking lot The structure is covered with a translucenT material creating an opaque surface that alters the light

Ol

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>