0

REFURBISHMENT AND EXTENSION OF A VILLA

After reduction to its original shape, the main addition is a garden hall to obtain a living area on the garden level The open living and dining space is open to the garden hall, and the bedroom/ bathroom and wardrobe area remains in an extension of the seventies. The gaps between the existing building and the new steel and concrete elements are glazed. They provide daylight in every space without the necessity of outside shading. A complete change of the inner organization has enabled the integration of three different units with individual entrances, stairs and terraces.

ЦсМЬдоіГі

ПісМкЬ.

ООО

Eingangscbcnc

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>