0

RENOVATION OF THE STATE THEATER OF HESSE

Located in the backyard of the University the project has been designed as a publicatrium and thoroughfare to take on the role of connecting hinge and meeting place within the heterogeneous assemblage of buildings around it

01

DVATELIERHAUS

The residential home and office building is situated in the heart of the historic section of Dachau All rooms used for gathering arc oriented towards the linden tree on the square. Within the collage of shadow and light the house and the tree visually merge.

In order to maintain theater operations during the restoration of the mam building a temporary theater was erected at the former entry to the underground garage for the drive-in theater which was installed by the State Theater of Hesse in 1972.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>