0

HOUSE BERGEN

This residential house is situated on the edge of the woods, on the same site os a previous house that has now been demolished The design has a U shape with the open side facing the rear of the plot, which creates long running lines and sight lines.

ТТ*“

«

01

01 03 -££* •e^04 3D(9£0Sif»«-%!

The design proposal for the funeral parlor near the cemetery replaces an old building from the 1950s The sculptural new building is consists of double-curved concrete shells that are coated with a special ceramic layer in order to protect the concrete skin The interior is clad in light wooden panels, which form an endless continuous surface

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>