Category OFFICE AND FITNESS CENTER

0

ТО PALI MOUNTAIN REFUGE

Built on the footprint of an old cabin destroyed by fi re in 1998. the new structure standing ai 2.750 meters above sea level is a wooden frame clad in a thin skin of stainless steel The position of windows was determined by their necessary location relative to the interior space.

01Я|і]№ВД0гЯ91. *91 liifl. ft5fW-«n3S*S*£

0-5й«№«05 – й^’й’НВ C6 t Г.: ‘F ЗЙГО 07 КІДООДДО

The Niesen is a significant landmark to the Bernese Oberland by its location and im pressive form. The new elements, with their clear geometrical form, stand in contrast to the natural mountain landscape. The platform is a steel construction, designed to resist wind loads up to 270 km/hr

01

® іііміа зшзйввяисаааБ...

Read More
0

HOUSEAESCH

A glass cube with rounded corners is situated in the middle of a graveled plot The bedroom level is surrounded by steel casing with large circular perforations. The surrounding plot of land is planted with bamboo to lend intimate privacy to the building The gradually rusting steel casing creates a red outline on the graveled ground

02

05

Read More
0

OFFICE PAVILION, VIENNA CITY HALL

A light rotunda was transplanted into a courtyard of Vienna city hall, contrasting with the building’ s imposing stone masonry. A glass walkway connects the new structure with the existing town hall. The modern image of the pavilion, resulting from the chosen form and materials, contrasts with the historical architecture of Vienna city hall.

Read More
0

OFFICE AND APARTMENT BUILDING

This study commission asked for an overlay ol various programs, such as industrial storage sp&e, office space and residential lofts. In the competiw project the architects suggested building an industrial box out of polycarbonate and a concre:e frame resting on v-shaped pilotis.

FAMILY HOUSE

The parcel ol land is surrounded by rural vines, and lies at a diagonal incline, offering a view of Zurich lake and Glarner Alps A high wall with an opening hides The garage, creating a terrace overlooking the access road.

Read More
0

UNMANNED STATION

The concept of the project proposes setting up two distinct volumes around a meeting place It creates on one hand the end of the relaxation zone of the Moubra and on the other hand a clear and private space around which the various program functions сэп regroup

Read More